TJÄNSTER

Här hittar du de tjänster som GATSON levererar. Hittar du inte vad du söker så kontaktar du oss. Inget uppdrag är för litet eller för stort!

ARBETSMILJÖ
  • Har du haft en revision och behöver ett bollplank?
  • Frågar ni er när ni ska hinna med arbetsmiljön? 
  • Vill ni ha stöd och råd hur ni utvecklar arbetet?

Jag företagsanpassar er årsplanering på allt som ni behöver göra för att uppfylla lagkraven. Vill ni så utvecklar jag ert befintliga upplägg. Behövs det ser jag över era rutiner ochpolicies. Jag gör så att ni har koll på lagar och regler.

Kort sagt, jag hjälper er med det ni behöver inom systematisk arbetsmiljö. Min drivkraft är alltid att arbetet och dokumentationen ska bidra till företagets lönsamhet och göras så enkel som möjlig.

Arbetsmiljölagen och dess föreskrifter har det goda syftet att förebygga ohälsa och olycksfall i arbetet. Den är tydlig, den gäller alla som har anställd personal.

PRIS
Uppdraget kan utformas som ett engångsuppdrag eller månadsabonnemang. Kontakta mig för mer information.

 

  

HÄLSA
  • Livsstilsförändring i grupp
  • Livsstilsförändring individuellt

Livsstil är allt som hör livet till - kost, träning, sömn, återhämtning, jobb och fritid. Vi jobbar tillsammans. med små steg, med målet att må bra hela livet, upplägget passar både nybörjare och fortsättare. Modellen jag använder är vetenskapligt beprövad och ger effekt

Gruppen träffas regelbundet under sex månader. Före och efter gruppen startar träffar jag alla för ett individuellt samtal. Totalt blir det ca 12 timmar som ger dig en långsiktig konkret plan, kunskap om hälsa, träning & återhämtning, inspiration och pepp. 

Företag som erbjuder sina anställda hjälp med att må bättre genom livsstilsförändring får friskare medarbetare, båda blir vinnare!

PRIS
Grupp eller individanpassat - priset är olika. Kontakta mig för prisuppgift.

 

© Copyright gatson.se

LEDARSKAP
  • Utvecklingsprogram ledarskap
  • Chefscoaching
  • Stöd vid förändringar

Erbjuder ett unikt utvecklingsprogram inom ledarskap. Ett program som är personligt och individuellt anpassat. För dig som vill växa i din roll som ledare, bli tydligare, känna dig säkrare och som vill utveckla och utmana i ditt sätt att leda.

Utvecklingsprogrammet innehåller träning som är upplevelsebaserad genom rollspel och övningar i vardagen i den egna verksamheten. Deltagaren får på detta sätt konkreta verktyg som direkt kan appliceras i verksamheten.

Uppdragen i chefscoaching och stöd vid förändringar är unika. Upplägg och omfattning varierar utifrån önskat resultat. 

PRIS
Uppdrag inom ledarskap är alltid anpassat för företaget och individen. Kontakta mig för mer information.